Google cumpara Digg

Autor:  | Publicat în:  Google 1.254 ori
<b>Google cumpara Digg</b>Kevin Rose, fosta gazda a lui "Attack of the Show" si fondatorul Digg este gata sa-si vanda creatia celor de la Google, intrand in clubul miliardarilor care ii include si pe fondatorii YouTube. Conform celor de la TechCrunch, site-ul de agregare a...

Kevin Rose, fosta gazda a lui "Attack of the Show" si fondatorul Digg este gata sa-si vanda creatia celor de la Google, intrand in clubul miliardarilor care ii include si pe fondatorii YouTube.

Conform celor de la TechCrunch, site-ul de agregare a stirilor, bazat pe ratinguri, Digg este gata de a apartine gigantului motoarelor de cautare, pentru un pret de 200 de milioane de dolari. Cele 2 companii au semnat o intelegere care va aduce Digg sub tutela lui Google News si in proprietatea sa. Intelegerea poate fi incheiata cel mai curand peste cateva saptamani, astfel ca putem asista la o schimbare a pozitiei, doar cunostem exemplul Microsoft-Yahoo, nu-i asa?

Sa speram ca Google va avea mai mult de castigat de pe urma lui Digg, decat a avut prin intermediul lui YouTube, nu chiar o sursa de venit atat de buna pe cat s-ar fi sperat. Desi serviciul de video sharing a semnalat moartea lui Google Video, el nu si-a dovedit inca rentabilitatea, lucru pe care Digg il poate face avand in vedere popularitatea sa si potentialul de implementare a reclamelor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×