Produse evoMAG.ro

Google cumpara Digg

Autor:  | Publicat în:  Google 1.168 ori
<b>Google cumpara Digg</b>Kevin Rose, fosta gazda a lui "Attack of the Show" si fondatorul Digg este gata sa-si vanda creatia celor de la Google, intrand in clubul miliardarilor care ii include si pe fondatorii YouTube. Conform celor de la TechCrunch, site-ul de agregare a...

Kevin Rose, fosta gazda a lui "Attack of the Show" si fondatorul Digg este gata sa-si vanda creatia celor de la Google, intrand in clubul miliardarilor care ii include si pe fondatorii YouTube.

Conform celor de la TechCrunch, site-ul de agregare a stirilor, bazat pe ratinguri, Digg este gata de a apartine gigantului motoarelor de cautare, pentru un pret de 200 de milioane de dolari. Cele 2 companii au semnat o intelegere care va aduce Digg sub tutela lui Google News si in proprietatea sa. Intelegerea poate fi incheiata cel mai curand peste cateva saptamani, astfel ca putem asista la o schimbare a pozitiei, doar cunostem exemplul Microsoft-Yahoo, nu-i asa?

Sa speram ca Google va avea mai mult de castigat de pe urma lui Digg, decat a avut prin intermediul lui YouTube, nu chiar o sursa de venit atat de buna pe cat s-ar fi sperat. Desi serviciul de video sharing a semnalat moartea lui Google Video, el nu si-a dovedit inca rentabilitatea, lucru pe care Digg il poate face avand in vedere popularitatea sa si potentialul de implementare a reclamelor.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×