Nokia anunta suport N-Gage pentru telefoanele XpressMusic 5320, N78 si N96

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.613 ori
<b>Nokia anunta suport N-Gage pentru telefoanele XpressMusic 5320, N78 si N96</b>Vesti bune pentru fanii Nokia N-Gage care doresc sa cumpere un N96: se pare ca acest handset va putea folosi celebra platforma de gaming, iar lista de terminale compatibile cu aceasta tocmai s-a extins. Aflam ca Nokia ofera acum suport N-Gage si pe...

Vesti bune pentru fanii Nokia N-Gage care doresc sa cumpere un N96: se pare ca acest handset va putea folosi celebra platforma de gaming, iar lista de terminale compatibile cu aceasta tocmai s-a extins. Aflam ca Nokia ofera acum suport N-Gage si pe handseturile 5320 si N78.

Stim ca nu exista prea multe persoane din lume care se pot lauda ca au un Nokia N96 in buzunar la aceasta ora, dar puteti verifica feature-urile N-Gage pe des updatatul Nokia N78. Intre timp, handseturi populare ca N73, N93 sau N93i raman in umbra, cel putin din cate stim, de vreme ce acestea nu beneficiaza inca de suport N-Gage.

Putem doar sa speram ca finlandezii vor extinde suportul pentru aceasta platforma, asta daca nu vor sa o transforme intr-un esec, dupa cum au facut cu initiativa N-Gage anterioara. Zvonurile despre un nou telefon/consola branduit de Nokia nu vor inceta vreodata, cel putin pana nu se vor fi stins impresiile despre jocurile de pe primul terminal de acest gen, lansat in urma cu cativa ani.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×