Pilula de fun: Simfonie cantata la telefoane

1.507 ori
<b>Pilula de fun: Simfonie cantata la telefoane</b>Daca v-a trecut vreodata prin cap sa compuneti melodii, nu v-ati fi gandit ca s-ar putea face un astfel de lucru si cu ajutorul unor telefoane mobile sau al unora fixe. Iata cum: Deja stim de Guitar Hero for Mobile, sau de iBand, formatia care canta la...

Daca v-a trecut vreodata prin cap sa compuneti melodii, nu v-ati fi gandit ca s-ar putea face un astfel de lucru si cu ajutorul unor telefoane mobile sau al unora fixe. Iata cum:

Deja stim de Guitar Hero for Mobile, sau de iBand, formatia care canta la iPhone-uri cu ajutorul unor softuri speciale, dar asta le intrece pe toate! De pe vremea soneriilor polifonice nu am mai auzit asa ceva... In plus, putina cultura via mobil nu strica niciodata, cand ne-am saturat de soneriile cu manele.

In aceeasi nota muzicala, asteptam cu nerabdare o Versiune a lui Guitar Hero sau poate chiar a vreunui program Ejay, disponibil pe iPhone 3G. Personal, consider ca softurile care permit utilizatorului sa "zdrangane" la chitara pe iPhone sunt o idee excelenta, cu mare potential pentru viitoare programe muzicale.

Clip video:

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×