HTC Dream, primul telefon Android intr-o imagine 100% reala

2.610 ori
<b>HTC Dream, primul telefon Android intr-o imagine 100% reala</b>Iata ca HTC Dream si-a facut in sfarsit aparitia intr-o imagine clara si nu in obisnuitele clipuri blurrate sau poze modificate in Photoshop. Sa fie acesta un semn ca terminalul s-ar putea lansa mai devreme? Acest smartphone branduit T-Mobile si care...

Iata ca HTC Dream si-a facut in sfarsit aparitia intr-o imagine clara si nu in obisnuitele clipuri blurrate sau poze modificate in Photoshop. Sa fie acesta un semn ca terminalul s-ar putea lansa mai devreme?

Acest smartphone branduit T-Mobile si care ruleaza OS-ul Android confirma designul pe care documentele de la FCC il prezentau cu cateva saptamani in urma. Va reusi XPERIA X1 sa concureze cu acest terminal, de vreme ce ambele au un design similar si ofera utilizatorilor specificatii asemanatoare? Speram ca testerii au reusit sa scape de bugurile OS-ului, care pareau a face probleme atunci cand handsetul a fost pentru prima oara prezentat.

Trebuie mentionat faptul ca noul nume care defineste calitatea smartphone-urilor este HTC. Uitati-va doar la HTC Touch Diamond, Touch Pro si noul S740. Apoi amintiti-va ca HTC este prima companie care a produs un Google Phone si ca Sony Ericsson i-a cerut ajutorul pentru a crea modelul XPERIA X1. Daca producatorul se va implica vreodata in designul lui iPhone 3.0 sau al vreunui BlackBerry, acela va fi cu siguranta un hit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×