Concert de iPhone-uri cu iBand

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 1.501 ori
<b>Concert de iPhone-uri cu iBand</b>Iata ca iPhone-ul este util nu doar pentru functiile sale multimedia avansate, ci si pentru a compune si reda muzica digitala de calitate, dupa cum aflam de pe blogul lui boioglu. Dati click pe imaginea urmatoare pentru a vedea cum 3 persoane canta la...

Iata ca iPhone-ul este util nu doar pentru functiile sale multimedia avansate, ci si pentru a compune si reda muzica digitala de calitate, dupa cum aflam de pe blogul lui boioglu. Dati click pe imaginea urmatoare pentru a vedea cum 3 persoane canta la iPhone-uri in cadrul formatiei iBand.

Daca Guitar Hero Mobile vi s-a parut joaca de copii, atunci iBand duce lucrurile la urmatorul nivel. Banuim ca vom vedea si celebrul Rock Band, in curand aparand in varianta mobila. Melodia din acest clip a fost reprodusa cu ajutorul a 2 iPhone-uri si a unui iPod Touch, iar interpretii nu sunt la prima isprava, incercandu-si talentele si cu alte gadgeturi, cum ar fi GameBoy-uri, dupa cum puteti vedea in acest clip.

Va prezentam intr-un articol anterior cum poate deveni touchscreenul telefonului produs de Apple o chitara electrica virtuala, ei bine acum iata-l devenit pian si foarte curand si platforma de mixaj pentru orice DJ amator. Sa fi venit momentul sa punem instrumentele conventionale la naftalina? Ar trebui oare sa ne asteptam la albume de acest gen pe piata, cu artisti manuitori de iPhone-uri, iPod-uri si GameBoy-uri?

Mai multe detalii despre formatia iBand aici si puteti admira varianta refacuta a celebrei reclame iPhone aici , in varianta tobosarului de la iBand.

Clipul:

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×