Lindsay Lohan are un BlackBerry Bold

1.612 ori

Dupa ce va informam ieri ca BlackBerry Bold a fost lansat in Hong Kong si prezentat cu ajutorul unor fotomodele asiatice, iata ca handsetul produs de canadienii de la RIM isi face aparitia in mana popularei Lindsay Lohan. Vedeta este un soi de Paris...

Dupa ce va informam ieri ca BlackBerry Bold a fost lansat in Hong Kong si prezentat cu ajutorul unor fotomodele asiatice, iata ca handsetul produs de canadienii de la RIM isi face aparitia in mana popularei Lindsay Lohan.

Lindsay Lohan - BlackBerry Bold

Vedeta este un soi de Paris Hilton, in ce priveste viciul sofatului in stare de ebrietate si "sub influenta", dar nu atat de bogata si de sexy. Faptul ca tanara tine in mana un handset BlackBerry Bold ne aminteste de vremurile cand "vanam" orice aparitie a primului iPhone in filme si seriale. In vreme ce terminalul produs de Apple aparea destul de des in mana actorilor si a altor staruri, Bold a fost destul de "scump la vedere".

Pana si Nokia Tube a "jucat" in cel mai nou Batman, The Dark Knight, dezvaluindu-se publicului cu numeroase alte ocazii si in numeroase imagini. Probabil ca oficialii RIM nu sunt chiar incantati (neoficial) ca telefonul lor destinat productivitatii din mers si oamenilor de afaceri are imaginea asociata cu o tanara care nu are nimic in comun cu universul business.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×