Pioneer lansează sisteme audio pentru automobile, bazate pe Android Auto; Iata detalii despre Pioneer AVH-4100NEX

Autor:  | Publicat în:  Pioneer 614 ori
<b>Pioneer lansează sisteme audio pentru automobile, bazate pe Android Auto; Iata detalii despre Pioneer AVH-4100NEX</b>Odată cu lansarea lui Android Auto, printre partenerii hardware ai acestei iniţiative s-au numărat şi cei de la Pioneer. Reputatul producător de sisteme acustice auto a lansat şi un model atractiv bazat pe Android Auto, numit Pioneer AVH-4100NEX,...

Odată cu lansarea lui Android Auto, printre partenerii hardware ai acestei iniţiative s-au numărat şi cei de la Pioneer. Reputatul producător de sisteme acustice auto a lansat şi un model atractiv bazat pe Android Auto, numit Pioneer AVH-4100NEX, care costă 700 de dolari.

Cei de la Consumer Reports au achiziţionat o unitate pentru test, iar ei afirmă că aceasta este foarte similară la capitolul mărime cu un AVIC 5000NEX. Instalarea plug and play a fost foarte uşoară, cel puţin într-un Volkswagen Jetta. Aparent, cei care au sisteme mai complicate pe automobile trebuie să plătească şi câteva sute de dolari pentru instalare.

Pioneer AVH-41000NEX a făcut o impresie bună în prima fază, oferind o structură a meniurilor pe care orice utilizator Android o va recunoaşte. Acest device vine cu un ecran touch de 7 inch, suport Bluetooth, control vocal şi funcţii precum apelare telefonică, vreme, remindere şi altele. Este inclus la pachet şi un receiver FM, CD player şi port USB, dar şi jackuri audio.

Reţineţi că produsul Pioneer oferă şi suport pentru Apple CarPlay, rivalul Android Auto.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×