Pixel 3a este cel mai ușor de reparat smartphone Google din ultima vreme; Iată disecția iFixit

1.123 ori
<b>Pixel 3a este cel mai ușor de reparat smartphone Google din ultima vreme; Iată disecția iFixit</b>La doar câteva zile distanță de la debutul smartphone-urilor Pixel 3a și Pixel 3a XL iată că sosește și disecția marca iFixit care dezvăluie un detaliu neașteptat despre dispozitive. Echipa de profesioniști declară faptul

La doar câteva zile distanță de la debutul smartphone-urilor Pixel 3a și Pixel 3a XL iată că sosește și disecția marca iFixit care dezvăluie un detaliu neașteptat despre dispozitive. Echipa de profesioniști declară faptul că Pixel 3a este cel mai ușor de reparat smartphone Google din ultima vreme, asta în special datorită construcției din policarbonat care nu necesită pe atât de mult lipici la interior precum un telefon din sticlă și metal.

Pixel 3a

Deschiderea telefoanelor nu necesită deloc încălzirea panoului spate ca în cazul altor telefoane, iar iFixit avertizează că din neatenție unele benzi ce conectează componentele de la interior pot fi ușor rupte. Design-ul modular și șuruburile standard ușurează procesul de reparație potrivit acestora și aflăm că scorul obținut de telefoane este de 6/10, 10 fiind nota maximă acordată telefoanelor foarte ușor de reparat.

Nu este o notă uriașă, dar comparată cu notele obținute de către Pixel 3 și Pixel 3 XL, avem o diferență clară. Pixel 3 a primit o notă de 4/10 la ușurința de reparație, iar Pixel 3 XL doar 3/10. Apropo, Pixel 2 XL a primit o notă de 6/10, iar Pixel 1 XL o notă de 7/10. Aveți mai sus procesul de disecție în format video și așteptăm sosirea noilor telefoane Google și la noi în perioada următoare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×