Camera foto duală de pe Pixel 4 ar include un senzor standard și unul telephoto; Iată ce descoperiri au fost făcute

1.261 ori
<b>Camera foto duală de pe Pixel 4 ar include un senzor standard și unul telephoto; Iată ce descoperiri au fost făcute</b>Pixel 4 a avut mult mai puține scăpări în acest început de iulie, față de luna iunie. Practic atunci a explodat popularitatea sa, culminând cu un teaser de la Google, care a confirmat camera sa pătrată. Azi aflăm în sfârșit detalii

Pixel 4 a avut mult mai puține scăpări în acest început de iulie, față de luna iunie. Practic atunci a explodat popularitatea sa, culminând cu un teaser de la Google, care a confirmat configurația pătrată a camerelor din spate. Azi aflăm în sfârșit detalii despre setup-ul foto și se pare că vom avea și o cameră telephoto în ansamblu.

Cei de la XDA Developers au disecat aplicația Google Camera 6.3, aflată în Android Q Beta 5 și au descoperit indicii despre un senzor telephoto. Acesta ar avea o rezoluție de 16 megapixeli, conform unei scăpări ulterioare. În codul sursă mai apar și mențiuni de cameră frontală standard, cameră frontală wide și un senzor infraroșu pentru autentificare facială.

Camera foto duală de pe Pixel 4 ar include un senzor standard și unul telephoto; Iată ce descoperiri au fost făcute

Trebuie precizat că în teaserul Google, acel Pixel 4 pare să aibă două camere spate, deci dacă avem una standard și una telephoto, înseamnă că nu vom avem cameră ultra wide. Foarte posibil ca în partea de sus să apară și un senzor Time of Flight, mai ales că e loc de așa ceva și se observă un senzor acolo în randări.

Am remarcat în ultima vreme multă lume discutând despre utilitatea camerei telephoto versus cea ultra wide. De preferat ar fi ambele, dar încă mai apar telefoane cu cameră duală, deci una trebuie sacrificată. Vă invităm în comentarii pentru a ne spune dacă ați sacrifica mai degrabă camera ultra wide sau pe cea de zoom.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×