Energizer va lansa și telefoane cu periscop pentru camera selfie la MWC; Par a fi modele rebranding Elephone

Autor:  | Publicat în:  Energizer 998 ori
<b>Energizer va lansa și telefoane cu periscop pentru camera selfie la MWC; Par a fi modele rebranding Elephone</b>O veste neașteptată pe care am aflat-o săptămâna trecută a fost și cea referitoare la faptul că Energizer va sosi cu nici mai mult nici mai puțin de 26 noi telefoane în cadrul târgului de tehnologie MWC 2019, un lineup impresionant

O veste neașteptată pe care am aflat-o săptămâna trecută a fost și cea referitoare la faptul că Energizer va sosi cu nici mai mult nici mai puțin de 26 noi telefoane în cadrul târgului de tehnologie MWC 2019, un lineup impresionant care vizează device-uri ce vor debuta comercial de-a lungul acestui an. Ulterior am descoperit informații extra despre 3 dintre aceste handset-uri, iar astăzi sunt detaliate alte două modele.

Energizer Ultimate U620S

(Ultimate 620S Pop)

Este vorba despre variantele Ultimate U620S Pop și Ultimate U630S Pop care vin la pachet cu dotări mid-range. Primul din această listă are ecran Full HD+ de 6.2 inch, procesor MediaTek Helio P70, 6 GB RAM și 128 GB de stocare flash. Primim baterie de 3200 mAh, scanner de amprente plasat lateral, cameră selfie de 16 + 2 mpx și o cameră triplă de 16 + 5 + 2 mpx în spate.

Energizer Ultimate U620S

(Ultimate 630S Pop)

Pe de altă parte, Energizer Ultimate U630S Pop dispune de ecran HD+ de 6.3 inch, de un procesor Helio P22 și de 4 GB RAM + 64 GB stocare flash. Are cameră duală de 16 + 2 mpx în spate, aceeași cameră duală și în față, dar și baterie de 3500 mAh. Aici scanner-ul de amprente este plasat în spate.

Aflați căU620S Pop se lansează comercial în iulie, în vreme ce U630S sosește în iunie la vânzare. Toate aceste smartphone-uri pregătite de Energizer par a fi modele rebranding ale celor de la Elephone, iar pe deasupra nici nu impresionează prin capacitatea bateriilor - ceva la care ne-am fi așteptat ținând cont de faima companiei americane..

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×