Planurile HTC dezvaluite pe Twitter

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.473 ori
<b>Planurile HTC dezvaluite pe Twitter</b>Daca nu aveti producatorul de telefoane mobile HTC in lista dumneavoastra de contacte pe Twitter, ati face bine sa-l adaugati, de vreme ce astfel veti afla ce noutati ne-a mai pregatit compania. Asa am aflat noi cateva dintre planurile sale. Spre exemplu,...

Daca nu aveti producatorul de telefoane mobile HTC in lista dumneavoastra de contacte pe Twitter, ati face bine sa-l adaugati, de vreme ce astfel veti afla ce noutati ne-a mai pregatit compania. Asa am aflat noi cateva dintre planurile sale.

Spre exemplu, descoperim ca modelele Touch Pro din America de Nord vor sosi cu TV out, dupa ce publicul isi exprimase ingrijorarea in legatura cu lipsa acestei functii. Americanii sunt ca de obicei "oropsiti", de vreme ce noul Touch HD nu pare gata de a fi lansat peste Ocean, dar producatorul asiatic ii incurajeaza via Twitter afirmand ca si "Tara tuturor posibilitatilor" va lua contact cu un smartphone HTC 480p in curand.

Totusi aceasta nu este atat o promisiune pentru publicul american, cat o "speranta" deocamdata. In orice caz, doleantele fanilor HTC de peste Ocean au ajuns la urechile sectiunii HTC America de Nord, astfel ca ne asteptam sa vedem cat de curand recenzii Engadget sau CNET made in USA. De remarcat este faptul ca pana acum doar germanii si francezii "s-au jucat" cu un Touch HD si poate si noi, cei de la Mobilissimo vom reusi premiera, inaintea americanilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×