Motorola lanseaza telefonul cu camera Kodak in Romania - MOTOZINE ZN5

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.853 ori
<b>Motorola lanseaza telefonul cu camera Kodak in Romania - MOTOZINE ZN5</b>Motorola a adus in Romania handsetul MOTOZINE ZN5, dotat cu o camera de 5 megapixeli creata de catre cei de la Kodak. Terminalul foloseste tehnologia ModeShift si procesare Kodak a imaginilor plus softul Kodak Easyshare, care permite accesul la o galerie...

Motorola a adus in Romania handsetul MOTOZINE ZN5, dotat cu o camera de 5 megapixeli creata de catre cei de la Kodak. Terminalul foloseste tehnologia ModeShift si procesare Kodak a imaginilor plus softul Kodak Easyshare, care permite accesul la o galerie online unde veti transfera pozele facute.

Camera noului Motorola dispune de autofocus, blitz Xenon, in vreme ce handsetul poate utiliza o memorie externa optionala de 4GB. In ce priveste conectivitatea, utilizatorii beneficiaza de Bluetooth, USB si WiFi, iar calitatea audio impecabila este asigurata de tehnologia CrystalTalk, care anuleaza zgomotele puternice de fond.

MOTOZINE ZN5 suporta si conectivitate GSM si WLAN, astfel ca veti putea transfera pozele facute oricand si oriunde fara probleme. In plus, puteti vizualiza imaginile cu ajutorul ecranului lat al acestui telefon, care are o rezolutie inalta. Revenind la camera, ea suporta captura multipla (multi-shot, panorama) si este oferita chiar sansa utilizatorilor de a face putina editare foto. Telefonul este disponibil acum la distribuitorii autorizati Motorola, la pretul de 1149 RON (TVA inclus).

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×