Platforma Google Android Auto ar putea fi introdusă din fabrică pe automobile

Autor:  | Publicat în:  Android 913 ori
<b>Platforma Google Android Auto ar putea fi introdusă din fabrică pe automobile</b>Dacă la început Google pornea la drum cu sistemul de operare Android, de ceva timp gigantul IT a început să vizeze și alte dispozitive pentru care a lansat platforme software proprii, câteva astfel de exemple fiind Android TV, respectiv Android...

Dacă la început Google pornea la drum cu sistemul de operare Android, de ceva timp gigantul IT a început să vizeze și alte dispozitive pentru care a lansat platforme software proprii, câteva astfel de exemple fiind Android TV, respectiv Android Wear. De asemenea, în portofoliul Google mai regăsim și platforma Android Auto destinată automobilelor.

De curând, prin intermediul unui raport Reuters aflăm că cei de la Google plănuiesc să integreze software-ul Android Auto direct în automobile odată cu lansarea viitoarei versiuni Android pentru device-urile mobile, update ce este cunoscut pentru moment sub denumirea Android “M” release.

O astfel de mașină ce va sosi din fabrică cu Android Auto vă va pune la dispoziție toate serviciile Google într-un singur loc, fie că vorbim de navigare, fie de aplicațiile de entertainment ca și Google Play Music. Potrivit unor zvonuri, Google va prezenta toate aceste funcții din Android Auto în cadrul show-ului CES 2015 ce va avea loc în Las Vegas.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×