Star Wars in actiune in fundalul smartphone-uri Android Moto Droid 2 (Video)

1.257 ori

Daca Motorola Droid a beneficiat in SUA de o incredibila campanie de PR bazata pe roboti, tehnologie si gadgeturi, Moto Droid 2 mizeaza pe tema Star Wars. Stiti probabil deja ca handsetul soseste intr-o versiune R2 D2, un tribut pentru celebrul robotel...

Daca Motorola Droid a beneficiat in SUA de o incredibila campanie de PR bazata pe roboti, tehnologie si gadgeturi, Moto Droid 2 mizeaza pe tema Star Wars. Stiti probabil deja ca handsetul soseste intr-o versiune R2 D2, un tribut pentru celebrul robotel din seria SF, iar aceste editii speciale vor include si urmatoarele wallpaper-uri animate:

S-au dus vremurile cand un wallpaper era o simpla imagine imobila, dar expresiva... tonul a fost dat de catre Nexus One, care a uluit pe toata lumea la inceputul acestui an cu efectele colorate care se animau in fundal atunci cand handsetul rula Android. Fanii Star Wars vor fi incantati de unul dintre aceste wallpaper-uri live (cel prezentat in clipul de mai sus sau cel de jos), iar cei care prefera alte SF-uri se vor multumi sa admire performanta procesorului acestui terminal.

Retineti ca nu aici se opreste customizarea Star Wars pentru Motorola Droid 2, iar daca doriti un R2 D2 de acest gen, puteti arunca o privire aici pentru mai multe detalii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×