Schiţele pliabilului Motorola RAZR arată fix precum conceptul de anul trecut

1.049 ori
<b>Schiţele pliabilului Motorola RAZR arată fix precum conceptul de anul trecut</b>La începutul acestui an am aflat că şi Motorola vrea să adere la trendul pliabilelor, dar o va face prin readucerea în actualitate a brandului RAZR. Iconicele telefoane cu clapetă vor reveni în format pliabil, iar azi am pus mâna pe schiţe

La începutul acestui an am aflat că şi Motorola vrea să adere la trendul pliabilelor, dar o va face prin readucerea în actualitate a brandului RAZR. Iconicele telefoane cu clapetă vor reveni în format pliabil, iar azi am pus mâna pe schiţe ale lor.

Moto RAZR 2019

Moto RAZR 2019 arată fix ca un concept marca Techconfigurations (foto jos) de la început de 2018. Schiţele prezintă două secţiuni conectate de o balama cu design clasic şi acea bărbie trademark pentru seria RAZR. O avea şi RAZR V3, care a vândut peste 100 de milioane de unităţi. Acest design a fost brevetat pe 17 decembrie 2018 şi prezintă un pliabil cu două jumătăţi egale.

Moto Razr 2019

Ar urma să fie un telefon exclusivist, care costă în jur de 1500 de dolari. Numele "RAZR" nu apare nicăieri pe documentele oficiale, dar elementele de design sunt clar inspirate de la celebra serie de telefoane. Mi se pare că telefonul închis e cam prea mic şi compact pentru cerinţele de azi şi nu pare să aibă loc de un ecran extern prea generos, ci mai degrabă de unul mic, secundar pentru notificări.

Pentru a îşi merita numele de RAZR, telefonul trebuie să fie şi foarte subţire, o problemă pentru pliabile, care sunt cam groase din ce am văzut până acum. Între timp aşteptăm primul pliabil Samsung pe 20 februarie şi ne întrebăm şi ce au pregătit Huawei şi rivalii pentru MWC 2019. Privim cu precauţie scăparea Moto, pentru că e prea similară cu conceptul RAZR V4.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×