Actualizarea la Android Jelly Bean pentru Samsung Galaxy S II va Întârzia până În 2013

1.381 ori
<b>Actualizarea la Android Jelly Bean pentru Samsung Galaxy S II va Întârzia până În 2013</b>Dacă sunteți posesori de Samsung Galaxy S II, un telefon foarte bun de altfel, avem vești proaste. Se pare că actualizarea la Android Jelly Bean pentru acest model va întârzia până la anul și la fel se va întâmpla și cu cea pentru Galaxy Note...

Dacă sunteți posesori de Samsung Galaxy S II, un telefon foarte bun de altfel, avem vești proaste. Se pare că actualizarea la Android Jelly Bean pentru acest model va întârzia până la anul și la fel se va întâmpla și cu cea pentru Galaxy Note N7000.

Samsung Suedia anunța în octombrie că producătorul sud-coreean va face un update lui Galaxy S II în noiembrie la Android 4.1.x. în noiembrie dată a fost mutată în decembrie, iar în urmă cu câteva zile Samsung Suedia a mutat din nou data, acum în ianuarie. Aparent intarzierile ar fi cauzate de o problemă cu procesoarele Exynos, cea de care vorbeam zilele trecute, vulnerabilitatea acestora la exploit. Samsung ar dori întâi să rezolve acest bug și abia apoi să ofere noul Android.

Scopul lui Android 4.1 Jelly Bean este de a crește viteza device-ului și deși Galaxy S II e un telefon destul de rapid, nu strica puțină viteză în pus. Jelly Bean va mai aduce un browser cu performanță mai bună, un engine Javascript nou, suport video HTML5 în browser, un calendar mai rapid, swipe din cameră pentru a vedea pozele, noi animații în meniuri, noi limbi de input și notificări mai ample. Să sperăm că de această dată Samsung se va ține de cuvânt și va oferi actualizarea la timp.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×