Porsche si Sagem pregatesc un telefon mobil vitezoman

Autor:  | Publicat în:  Sagem 1.742 ori
<b>Porsche si Sagem pregatesc un telefon mobil vitezoman</b>Sagem si Porsche vor lansa in curand handsetul P9521, disponibil in Taiwan chiar din aceasta luna la surprinzatorul pret de 1800 de dolari. Pe lista sa de feature-uri gasim conectivitatea quad-band GSM/EDGE, iar telefonul va masura 91 x 48 x 18.4mm,...

Sagem si Porsche vor lansa in curand handsetul P9521, disponibil in Taiwan chiar din aceasta luna la surprinzatorul pret de 1800 de dolari.

Pe lista sa de feature-uri gasim conectivitatea quad-band GSM/EDGE, iar telefonul va masura 91 x 48 x 18.4mm, cantarind 140 de grame. P9521 va include o camera de 3 megapixeli, care poate fi activata doar prin scanarea amprentelor utilizatorului. Acesta este probabil cel mai ciudat feature pe care l-am vazut in ultimul timp la un terminal mobil modern. Totusi, ne putem imagina ca nu ati dori ca oricine sa puna mana pe telefonul dumnevoastra de aproape 2000 de dolari, folosindu-l pentru a face poze.

Handsetul arata destul de bine, dar banuim ca va mai trece ceva timp pana il vom vedea pe "Batranul Continent". Daca pretul ramane neschimbat, suntem siguri ca-l vom vedea in buzunarul oricarui posesor al unui Porsche, inclusiv cei din Romania. Ne surprinde alegerea facuta de celebrul producator de automobile, in conditiile in care Sagem nu este chiar cea cea mai renumita compania, cand vine vorba de handseturi high-end, aceasta axandu-se mai mult pe terminale low-end.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×