Nokia ofera continuturi gratuite ca riposta la ieftinirea lui iPhone

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.004 ori
<b>Nokia ofera continuturi gratuite ca riposta la ieftinirea lui iPhone</b>Sunteti unul dintre sutele de mii de ghinionisti care au platit 600 de dolari pentru un iPhone, in loc sa asteptati ieftinire de ieri, cu 200 de dolari? Nokia are leacul perfect pentru portofelul dumneavoastra! La putin timp dupa anuntul oficial al...

Sunteti unul dintre sutele de mii de ghinionisti care au platit 600 de dolari pentru un iPhone, in loc sa asteptati ieftinire de ieri, cu 200 de dolari? Nokia are leacul perfect pentru portofelul dumneavoastra!

La putin timp dupa anuntul oficial al ieftinirii telefonului lansat de Apple, Nokia a postat un anunt in care ii incuraja pe posesorii unui iPhone sa incerce noul serviciu MOSH. Acesta este un site colaborativ media al gigantului producator de telefoane  mobile, care le permite utilizatorilor sa uploadeze continuturi ce vor fi disponibile oricarei persoane care acceseaza site-ul. Chiar daca apreciem compania finlandeza, nu vedem legatura dintre un serviciu de social networking si "paguba" cauzata de graba celor care au dat cu 200 de dolari mai mult pentru un iPhone.

Sa fie continuturile gratuite chiar atat de importante incat sa se revanseze pentru decizia tardiva de ieftinire a celor de la Apple? Suntem siguri ca Nokia va avea succes cu MOSH, deoarece continuturile gratuite au atras mereu milioane de fani, mai ales cand vine vorba de jocuri sau filme uploadate si puse la dispozitia utilizatorilor. Sa vedem cum se va descurca gigantul finlandez cu procesele declansate de uploadul fisierelor media protejate de copyright.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×