Posibila versiune mini a lui Lenovo Vibe Z2 Pro (K920) apare Într-o primă imagine live

1.073 ori
<b>Posibila versiune mini a lui Lenovo Vibe Z2 Pro (K920) apare Într-o primă imagine live</b>China este cu siguranță o piață în care tehnologia este la ea acasă, locație în care există totodată și numeroși producători de smartphone-uri cum este și Lenovo. După ce anterior am aflat că aceștia se pregătesc pentru lansarea...

China este cu siguranță o piață în care tehnologia este la ea acasă, locație în care există totodată și numeroși producători de smartphone-uri cum este și Lenovo. După ce anterior am aflat că aceștia se pregătesc pentru lansarea phablet-ului K920 Vibe Z2 Pro pe data de 5 august, iată că astăzi o fotografie postatăt de către user-ul @tengwoo de pe rețeaua de socializare Weibo ne prezintă și versiunea mini a acestui device.

Din câte putem vedea, la nivel de design, diferențele între cele două modele sunt inexistente, în ambele cazuri fiind întâmpinați de către o carcasă realizată aproape în întregime din metal. Printre posibilele specificații pe care le-am putea întâlni pe această versiune mini a lui Vibe Z2 Pro se numără un display de 5.5-inch, un procesor quad-core Snapdragon 801 și 2 GB memorie RAM.

De asemenea, vom mai primi și 16 GB memorie internă, o cameră principală de 13 megapixeli și o cameră secundară de 5 megapixeli. Din păcate, spre deosebire de varianta de 6 inch, acesta va renunța la utilizarea unui panou Quad HD în favoarea unui Full HD. Se așteaptă ca odată ajuns pe piață, modelul de 5.5-inch să fie comercializat la un preț de 323$.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×