Samsung Galaxy Note 4 apare În bazele de date ale operatorului coreean LG U+

1.035 ori
<b>Samsung Galaxy Note 4 apare În bazele de date ale operatorului coreean LG U+</b>Pe lângă Galaxy Alpha, primul device Samsung ce va beneficia de o ramă metalică, zilele acestea au început ca pe web să își facă apariția din ce în ce mai multe informații și despre phablet-ul Galaxy Note 4. Astăzi, acesta ajunge a fi văzut...

Pe lângă Galaxy Alpha, primul device Samsung ce va beneficia de o ramă metalică, zilele acestea au început ca pe web să își facă apariția din ce în ce mai multe informații și despre phablet-ul Galaxy Note 4. Astăzi, acesta ajunge a fi văzut pe site-ul operatorului coreean LG U+ sub numele de cod SM-N910A.

După cum aflam chiar în cursul zilei de ieri, Samsung și-ar putea lansa noul phablet din seria Galaxy Note chiar în primele zile din luna septembrie, înainte de startul show-ului IFA 2014 din Berlin, cu scopul de a avea acest nou produs în prim-plan.

Se așteaptă ca Galaxy Note 4 să păstreze aceeași diagonală ca și a cea a modelului actual Note 3, cu menționarea faptului că de această dată vom beneficia de o rezoluție Quad HD (2.560 x 1.440 pixeli). Totodată, Note 4 ne-ar putea aduce la pachet un procesor Snapdragon 805, 3 GB RAM, o cameră de 16 megapixeli și un senzor UV.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×