Posibilele specificații ale lui BlackBerry Jakarta dezvăluite de un test benchmark

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 663 ori
<b>Posibilele specificații ale lui BlackBerry Jakarta dezvăluite de un test benchmark</b>Dacă chiar acum câteva ore, colegul nostru Radu vă informa despre un nou model BlackBerry ce va sosi în Indonezia, iată că acum, o serie de specificații ale acestui terminal numit Jakarta, au ajuns pe internet prin intermediul unui test benchmark....

Dacă chiar acum câteva ore, colegul nostru Radu vă informa despre un nou model BlackBerry ce va sosi în Indonezia, iată că acum, o serie de specificații ale acestui terminal numit Jakarta, au ajuns pe internet prin intermediul unui test benchmark.

Testul benchmark cu pricina se numește Geekbench și prezintă o serie de specificații pentru următorul smartphone low-cost al companiei BlackBerry. Acest nou terminal va rula BB 10 OS versiunea 10.2.1.569 și va dispune de un procesor dual-core ARMv tactat la 1.19 GHz. De asemenea, BlackBerry Jakarta va mai integra 1.5 GB RAM și un GPU Adreno 305.

Pe lângă informațiile despre modelul Jakarta, mai aflăm și că cei de la BlackBerry vor lansa un flagship cu procesor octo-core pe 64-bit. Deși se zvonește că acest terminal va fi lansat abia în 2015, s-ar putea ca el să își facă apariția chiar în acest an.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×