Accesoriile oficiale destinate flagship-ului OnePlus 6T își dezvăluie prețurile pe plan european

2.676 ori
<b>Accesoriile oficiale destinate flagship-ului OnePlus 6T își dezvăluie prețurile pe plan european</b>La mijloc de lună octombrie așteptăm printre altele și lansarea lui OnePlus 6T, un smartphone flagship care va opta pentru o dotare tare populară în momentul de față și anume pentru un scanner de amprente integrat în ecran similar celui

Prima zi a lunii octombrie ne aduce informații referitoare la flagship-ul OnePlus 6T și mai precis la accesoriile care vor fi vândute alături de acest smartphone de toamnă. Am văzut recent randări detaliate ale terminalului, iar acum avem ocazia să aflăm la ce sume vor fi vândute husele, căștile și adaptoarele destinate acestui telefon - informațiile de față fiind dezvăluite de către site-ul mysmartprice.com.

Accesorii OnePlus 6t

După cum puteți vedea, pe listă se află atât accesorii de tip bumper, cât și huse care acoperă tot spatele telefonului. Încă o dată ni se confirmă faptul că OnePlus 6Tnu va avea jack audio, pe lista de față fiind menționat un adaptor USB-C către 3.5 mm la un preț de 8.95 euro. Apar și căștile Bullets cu port USB-C care se vor vinde pentru suma de 19.95 euro.

Rămâne de văzut dacă OnePlus, spre deosebire de Apple va oferi acel adaptor audio în cutie alături de noul flagship sau dacă se adoptă aceeași strategie de a face profit extra pe seama comercializării separate. Așteptați-vă și la o creștere a prețurilor pentru noul telefon, acesta fiind un trend pe care l-am remarcat de la o lansare la alta de smartphone OnePlus.

Vă reamintim că debutul este programat pentru data de 17 octombrie și că telefonul va avea scanner de amprente integrat în ecran.

 

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×