Povestea Nokia continuă; un anunț misterios este programat pentru data de 17 noiembrie

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.555 ori
<b>Povestea Nokia continuă; un anunț misterios este programat pentru data de 17 noiembrie</b>Deși acum ceva timp Microsoft a anunțat oficial faptul că terminalele din gama Lumia nu vor mai purta logo-ul Nokia, ci doar acele device-uri de tip feature-phone, iată că astăzi prin intermediul contului oficial de Twitter al companiei finlandeze...

Deși acum ceva timp Microsoft a anunțat oficial faptul că terminalele din gama Lumia nu vor mai purta logo-ul Nokia, ci doar acele device-uri de tip feature-phone, iată că astăzi prin intermediul contului oficial de Twitter al companiei finlandeze aflăm că povestea Nokia nu a luat sfârșit.

Astfel, pe data de 17 noiembrie, Nokia ne pregătește ceva ce ne pune pe gânduri, compania fiind rezervată în declarații. Cu toate că șansele de lansarea a unui nou terminal par a fi destul de mici, acum ceva timp am aflat că Nokia ar putea reintra pe piața de smartphone-uri, dar nu prea curând.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla pe data de 17 noiembrie, și cu ce lucru are de gând să ne surprindă compania finlandeză. Voi ce credeți, să fie vorba despre un nou smartphone Nokia, sau vom vedea tot un produs software similar launcher-uluI Z?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×