Povestea problemelor lui iPhone 4, spusa prin animaitii taiwaneze (Video)

1.478 ori
<b>Povestea problemelor lui iPhone 4, spusa prin animaitii taiwaneze (Video)</b>In vreme ce unii se enerveaza din cauza problemelor lui iPhone 4, altii spun deja bancuri pe tema antenei sale defectuoase, iar taiwanezii realizeaza deja animatii care il au ca protagonist pe Steve Jobs. Sa fie CEO-ul Apple chiar atat de diabolic? &nbsp;...

In vreme ce unii se enerveaza din cauza problemelor lui iPhone 4, altii spun deja bancuri pe tema antenei sale defectuoase, iar taiwanezii realizeaza deja animatii care il au ca protagonist pe Steve Jobs. Sa fie CEO-ul Apple chiar atat de diabolic?

Dupa cum puteti vedea si in clipul de mai sus, Jobs il infrunta pe Bill Gates, ii fura casca stil Darth Vader, il tortureaza pe redactorul Gizmodo Jason Chen, taie degetele clientilor pentru a putea tine iPhone 4 asa cum trebuie si calca in picioare handseturi Nokia si HTC... Fanii Apple probabil se vor infuria la vizionarea acestui clip, sau mai bine zis fanaticii Apple.

Partea buna e ca aceasta situatie grava pentru Apple poate fi abordata si cu umor. Sa vedem ce are si gigantul din Cupertino de spus, daca ii ajunge la urechi vestea legata de acest clip.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×