Poze secrete cu noul BlackBerry 9000, acum disponibile

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.060 ori

O imagine "scapata" pe BlackBerryForums in aceasta dimineata ne intareste convingerea ca terminalul BlackBerry 9000 este real si nu doar un concept, iar handsetul poate fi admirat mai jos: Membrul forumului anterior mentionat anunta ca terminalul nu este...

O imagine "scapata" pe BlackBerryForums in aceasta dimineata ne intareste convingerea ca terminalul BlackBerry 9000 este real si nu doar un concept, iar handsetul poate fi admirat mai jos:

BlackBerry 9000 o realitate touchscreen

Membrul forumului anterior mentionat anunta ca terminalul nu este dotat cu touchscreen, dupa cum va anuntasem initial, iar zvonurile afirma ca producatorul RIM ar pregati totusi telefoane dotate cu astfel de ecrane. Ceea ce poate fi totusi confirmat este faptul ca terminalul din imagine face parte din seria 9000, se efectueaza teste 3G pe numeroase handseturi, iar serviciile de email HTML sunt in lucru pe telefoanele BlackBerry.

Imediat dupa lansarea pozei, a urmat un update, care anunta faptul ca imaginea a fost preluata dintr-o licitatie de pe eBay, ceea nu inseamna ca nu avem de-a face cu un BlackBerry ce urmeaza a fi lansat. De asemenea, persoanele care au postat anuntul pe eBay au mai adaugat o serie de poze, starnind din nou curiozitatea site-urile de specialitate si relansand speculatiile cu privire la noul BlackBerry.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×