SMS-urile vor fi interzise!

Autor:  | Publicat în:  Inedit 1.247 ori
<b>SMS-urile vor fi interzise!</b>Nu va speriati, caci este vorba doar de Cambodgia si se pare ca in timpul alegerilor, Comitetul National numit pentru acest eveniment a hotarat dezactivarea serviciilor SMS in timpul weekendului. Aceasta perioada de "pana" a circularii mesajelor a fost...

Nu va speriati, caci este vorba doar de Cambodgia si se pare ca in timpul alegerilor, Comitetul National numit pentru acest eveniment a hotarat dezactivarea serviciilor SMS in timpul weekendului.

Aceasta perioada de "pana" a circularii mesajelor a fost initiata cu scopul de a proteja cetatenii impotriva spamului ce soseste din partea diferitelor partide in timpul ultimelor ore ale alegerilor. Nu stim sa se mai fi intamplat asa ceva in lume pana acum, dar politicienii nostri ar putea lua lectii, invatand sa mute spamul din media in telefonia mobila.

Nu este prima oara cand Cambodgia se face remarcata la capitolul interdictii, pentru ca in aceasta tara serviciile 3G au fost interzise sub pretextul ca vor ajuta la proliferarea pornografiei. Mobitel, cel mai mare provider din aceasta tara si-a prevenit clientii cu cateva ore inainte, dar realitatea ramane ca o gramada de persoane nu au putut folosi acest serviciu, atat de ieftin daca-l compari cu toate convorbirile normale.

Toate serviciile au revenit la normal, evident dupa inchiderea urnelor... Este normal ca persoanele politice sa te spameze? Asa se vor duce bataliile politice ale viitorului: prin telefon si noi vom avea doar de pierdut...cu spamul la putere.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×