iPhone 4S cu 73% mai rapid În testele benchmark decât iPhone 4; Îl spulbera și pe Galaxy S II

1.736 ori
<b>iPhone 4S cu 73% mai rapid În testele benchmark decât iPhone 4; Îl spulbera și pe Galaxy S II</b>Deși mai sunt 2 zile până ce iPhone 4S va sosi în magazine, există deja clienți norocoși care au primit un astfel de terminal rezervat prin precomanda. Unul dintre aceștia a trecut noul său iPhone 4S printr-o serie de teste benchmark, aflând că...

Deși mai sunt 2 zile până ce iPhone 4S va sosi în magazine, există deja clienți norocoși care au primit un astfel de terminal rezervat prin precomanda. Unul dintre aceștia a trecut noul său iPhone 4S printr-o serie de teste benchmark, aflând că handsetul este cu 73% mai rapid decât iPhone 4.

După cum probabil știți deja, iPhone 4S vine cu noul procesor Apple A5 dual core cu frecvența de 800 MHz. Acesta este puțin mai lent decât varianta de A5 de pe iPad 2 la 1 GHz, dar totuși acest downgrade ușor nu afectează performanțele terminalului și are și avantajul creșterii duratei de viață a bateriei. în testele Geekbench noul iPhone a înregistrat un punctaj de 623, puțin mai mic decât iPad 2 (751), dar cu mult peste scorul de 360 al lui iPhone 4.

La capitolul procesare grafică, unde Apple se lăuda că noul său telefon este mai rapid de 7 ori decât predecesorii, iPhone 4S a obținut 122.7 puncte, în vreme ce iPhone 4 înregistrase doar 15.3. Observați și testul GLBenchmark 2.1, unde iPhone 4S obține dublul punctajului lui Samsung Galaxy S II, văzut de mulți drept telefonul anului 2011. în aceste condiții este lesne de înțeles de ce noul smartphone Apple a bătut toate recordurile de precomenzi, nu-i așa?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×