Pregătiri pe ultima sută de metri pentru evenimentul de lansare a lui iPad 2: iată cum arată Centrul Yerba Buena

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.308 ori
<b>Pregătiri pe ultima sută de metri pentru evenimentul de lansare a lui iPad 2: iată cum arată Centrul Yerba Buena</b>După cum probabil știți deja, Apple are un eveniment important programat pe data de 2 martie, în cadrul căruia vă anunța iOS 4.3 și mult-așteptata tabletă iPad 2. Pregătirile pentru conferința de presă au început deja, iar debutul lui iPad 2...

După cum probabil știți deja, Apple are un eveniment important programat pe data de 2 martie, în cadrul căruia vă anunța iOS 4.3 și mult-așteptata tabletă iPad 2. Pregătirile pentru conferința de presă au început deja, iar debutul lui iPad 2 va avea loc la Centrul pentru Arte Yerba Buena, locul în care a fost anunțat și primul iPad.

Cei care au fost prezenți și la evenimentul din urmă cu un an afirmă că decorul și modalitatea de împodobire a Centrului Yerba Buena sunt foarte similare cu cele de anul trecut. Să însemne asta ca și iPad 2 va fi foarte asemenator cu predecesorul său, în afară unor mici îmbunătățiri? Așteptați-vă la 2 camere, la un iPad mai subțire, la un display mai performant și poate chiar și la un procesor A5.

întrebarea e: la ce surpriză ne putem aștepta de la Apple, știut fiind faptul că gigantul din Cupertino include câteva funcții inovatoare pe fiecare nou produs al său?

Pregătiri pe ultima sută de metri pentru evenimentul de lansare a lui iPad 2: iată cum arată Centrul Yerba Buena

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×