Păcăliți de iPhone: imaginea cu partea frontală a lui iPhone 5 era un FALS!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.727 ori
<b>Păcăliți de iPhone: imaginea cu partea frontală a lui iPhone 5 era un FALS!</b>Cu doar câteva zile în urmă v-am prezentat o imagine în premieră cu partea frontală a lui Apple iPhone 5, sau mai bine zis ceea ce se presupunea că ar fi partea frontală a noului terminal. Ei bine iată că am avut de-a face cu un fals, după cum...

Cu doar câteva zile în urmă v-am prezentat o imagine în premieră cu partea frontală a lui Apple iPhone 5, sau mai bine zis ceea ce se presupunea că ar fi partea frontală a noului terminal. Ei bine iată că am avut de-a face cu un fals, după cum au demonstrat cei de la nowhereelse.fr. Rețineți că știrea a fost preluată de numeroase site-uri, imaginea atingând popularitatea rapid.

Motivele pentru care imaginea este un fals? Ei bine, primul argument face parte chiar din imagine și este diferența în grosime dintre partea de sus stânga și dreaptă a ecranului. La o trasare a liniilor de perspectivă, veți vedea că designul nu este de calitate. în plus, la o analiză atentă a pixelilor, s-a descoperit că aceștia sunt duplicați, ceea ce înseamnă că persoana care a creat imaginea a folosit funcția Clone Stamp din Photoshop.

fake iphone 5

iPhone 5 fals

Lista de neconcordanțe continuă cu alinierea greșită a orificiilor handsetului și regretăm că acest fals a păcălit atât de multe site-uri, deși speculații în legătură cu o parte frontală de acest gen existau deja. Numeroase concepte de iPhone 5 au mers pe ideea unui ecran care se întinde de la o margine la alta a terminalului, dar varianta reală o vom afla de abia la vară.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×