Pregătirile pentru MWC 2013 pe ultima sută de metri, călătoria spre Barcelona, primele impresii

Autor:  | Publicat în:  MWC 1.500 ori
<b>Pregătirile pentru MWC 2013 pe ultima sută de metri, călătoria spre Barcelona, primele impresii</b>Știți că anul acesta am onoarea de a participa la Mobile World Congress din partea Mobilissimo.ro. Este cel mai interesant eveniment al anului pe partea de telefoane mobile și tablete. &nbsp; Vor fi la un loc mai toate numele mari din domeniun. Vor fi...

Știți că anul acesta am onoarea de a participa la Mobile World Congress din partea Mobilissimo.ro. Este cel mai interesant eveniment al anului pe partea de telefoane mobile și tablete.

Vor fi la un loc mai toate numele mari din domeniun. Vor fi diverse evenimente la care voi participa si voi relata de la fața locului (Huawei, Nokia, Asus). Ar mai fi fost și Alcatel, dar se suprapune cu evenimentul Nokia pe care-l considerăm prioritar. Totuși, Alcatel promite că va aduce 13 smartphone-uri cu Android. S-ar putea ca în timp să spunem că Alcatel este prioritar. Roata se întoarce repede pe segmentul telefoanelor mobile & smartphone-urilor. Sunt și interviuri destul de interesante la Google, Microsoft, NVIDIA. Observați că lucrăm cu brandurile mari din industrie.

Am ajuns la Barcelona de astăzi și din avionul Wizz Air am remarcat deja o parte din presa tech românească + o serie de developeri români pe care i-am mai văzut cu diverse ocazii (aplicații românești pentru Windows 8, evenimente Evensys pe partea de tehnologie). Voi încerca să iau legătura cu ei. Sunt curios care-i scopul vizitei lor și cu ce-i ajută Mobile World Congress.

în avion l-am remarcat și pe șeful Visual Fan/ cei care se află în spatele brandului Allview. Știu că au și ei un stand. îl voi vizita, îl filmez și veți vedea cum se prezintă un brand românesc la acest târg tech de top. Au fost și câteva turbulențe, Europa este acoperită cu un strat gros de nori. Acestea au fost un fel de picanterii ca să nu fie plictiseală prea mare în cele trei ore de zbor. Apropo, am făcut check in-ul cu doar câteva minute înainte să închidă poarta și asta pentru că un autobuz așa-zis expres din București spre Otopeni s-a mișcat într-un ritm infect. Deja eram panicat la maxim că nu o să reușeșc să ajung a face îmbarcarea, mai ales că cei responsabili de verificare bagajelor se mișcau cu încetinitorul, într-o lene teribilă.

M-a impresionat barcelona.

M-a impresionat metroul din Barcelona. Țin să precizez că nu am mai fost prin acest oraș, dar am reușit să mă descurc din prima. Este mult mai bine prevăzut cu indicatoare și orice persoana se orientează facil. M-a ajutat cartela cu internet de la Orange, astfel am revăzut poziția exactă a hotelului și am ajuns la fix.

în drumul spre hotel am trecut pe lângă Fira Montjuc, locul de organizare în trecut al MWC Barcelona. Acum au ales Fira Grand Via care va oferi un spațiu mult mai mare de prezentare, o logistică mai bună.

Preturi

Câteva prețuri din Barcelona:

1.50 euro - sticlă de Coca-Cola la 2l;
10 euro un tichet cu 10 călătorii ce pot fi efectuate cu trenul, autobuzul sau metroul în Zona 1;
6 euro - autobuzul A2 spre Plaza Espanya.

Mâine revin cu imaginile de la locul de organizare al MWC + detalii legate de ce se pregătește la ediția ce va începe pe 25 februarie. Pe 24 februarie trebuie să fiți alături de la noi la live blogging-ul de la evenimentul Huawei. Stați aproape pentru mai multe detalii din Barcelona. Se anunță un eveniment de ținut minte.

Din arsenalul unui editor Mobilissimo la #mwc13:

  • laptop ASUS U36
  • aparat foto + baterie de rezervă + card de 32 GB, 16 GB, 3 x 4 GB ;
  • cameră video Canon;
  • LG Optimus L9 cu cartelă de date Orange.

MWC stă să înceapa, fiți pe aproape.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×