Noi imagini realizate cu camera lui Samsung Galaxy S IV Își fac apariția pe web

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.306 ori
<b>Noi imagini realizate cu camera lui Samsung Galaxy S IV Își fac apariția pe web</b>Cu o săptămâna în urmă vedeam câteva benchmark-uri și o mostră foto realizată cu cameră lui Samsung Galaxy S IV. Astăzi vedem noi mostre foto ale aceleiași camere, de această data ceva mai clare. &nbsp; &nbsp; Samsung Galaxy S IV GT-I9500 are...

Cu o săptămâna în urmă vedeam câteva benchmark-uri și o mostră foto realizată cu cameră lui Samsung Galaxy S IV. Astăzi vedem noi mostre foto ale aceleiași camere, de această data ceva mai clare.

 
Samsung Galaxy S IV GT-I9500 are un modul de 13 megapixel, se pare, capabil de captură foto la rezoluție de 4128 x 2322 pixeli. Rezoluția ar fi compatibilă cu o cameră de 9.6 megapixeli, dar se pare că se potrivește și unei camere de 13 MP. Imaginile vin de pe un cont Google+ care a șters între timp toate pozele. Există speculații că Samsung ar folosi pe acest telefon același senzor foto pe care îl are și Sony Xperia Z.

Noi imagini realizate cu cameră lui Samsung Galaxy S IV Își fac apariția pe web

 
E vorba despre un Sony Exmor RS, cu capacitate de captură low light deosebită și video HDR. Sony e singurul producător popular de senzori de 1/3", în vreme ce Samsung și Omnivison folosesc standardl 1/3.2". De la nouă cameră lui S IV ne așteptăm și la o rată de captură în rafală de 10 FPS. Există zvonuri și noul Galaxy S ar avea o funcție a camerei numită Orb, una care permite realizează de panorame la 360 de grade.

Noi imagini realizate cu cameră lui Samsung Galaxy S IV Își fac apariția pe web

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×