Pregatiti-va pentru telefonul Zune!

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 898 ori
<b>Pregatiti-va pentru telefonul Zune!</b>Exista numeroase zvonuri care afirma ca Microsoft pregateste un nou terminal din seria Zune, de data aceasta un telefon, cunoscut sub numele de "Zune Phone". La urma urmei, nu vedem de ce nu ar urma Microsoft directia celor de la Apple, de vreme ce...

Exista numeroase zvonuri care afirma ca Microsoft pregateste un nou terminal din seria Zune, de data aceasta un telefon, cunoscut sub numele de "Zune Phone".

La urma urmei, nu vedem de ce nu ar urma Microsoft directia celor de la Apple, de vreme ce compania lui Steve Jobs a avut un succes rasunator cu iPhone. Imaginea de deasupra este o reprezentare ideala a lui Zune Phone, copie fidela a lui iPhone, cu o aroma usoara de Microsoft. Se pare ca se cunosc si cateva detalii ale acestui handset, cum ar fi dotarile sale, care includ 16GB de memorie interna, cu variante de 32GB de asemenea in plan.

Browserul suportat de Zune Phone va fi Internet Explorer, in vreme ce lista de specificatii tehnice include si conectivitate Wi-Fi si un display de tip touchscreen. Pretul va fi un factor vital in cazul acestui terminal, deoarece Microsoft se pare ca nu poate surprinde prin inovatii tehnice (deocamdata), axandu-se pe astfel pe un marketing bun si o oferta imbatabila. Esentiala va fi si colaborarea cu operatorii care vor oferi anterior mentionatul Zune Phone, care s-ar putea dovedi un succes, daca reuseste sa completeze lipsurile lui iPhone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×