Pregătiți-vă pentru televiziunea digitală de la Orange

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.800 ori
<b>Pregătiți-vă pentru televiziunea digitală de la Orange</b>Există informații cum că Orange s-ar pregăti să intre pe piața serviciilor TV din 2013. Nu avem o confirmare oficială a acestui aspect, dar devine o extensie logică a serviciilor pe care le oferă în acest moment și ar putea oferi tot ceea ce...

Există informații cum că Oranges-ar pregăti să intre pe piața serviciilor TV din 2013. Nu avem o confirmare oficială a acestui aspect, dar devine o extensie logică a serviciilor pe care le oferă în acest moment și ar putea oferi tot ceea ce aduce și concurența: RCS&RDS sau Romtelecom+ Cosmote.

în urmă cu câteva zile la un eveniment local, Francois Fallacher ce ocupă funcția de director executiv al Orange România a declarat că nu poate confirma televiziunea prin satelit, că nu este sigur de acest aspect. A confirmat doar că televiziunea va fi disponibilă pe telefoanele și tablete comercializate de operatorul portocaliu.

Grupul din care face parte Orange România se numește France Telecom și acesta oferă acces în alte state la servicii TV. Cert este că conținutul TV va sosi pe mobil și tabletă cât de curând. Vor fi tot felul de aplicații, va fi ușor să urmărești postul TV preferat și în alte spații decât acasă la TV din living, bucătărie sau dormitor.

Operatori de telefonie se pregătesc să treacă pe monetizarea traficului web făcut via 3G sau 4G, iar apelurile de voce și SMS-urile vor trece în plan secund.

Trebuie specificat că arhitectura 4G / LTE permite și un transfer de date mai mare. Abia aștept să testez primul telefon care să scoată în download sau upload mai mult decât PC-ul de acasă conectat în mod tradițional la o rețea cu fir.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×