Presa Germana spune ca iPhone va fi lansat in Europa pe 1 Noiembrie

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.006 ori
<b>Presa Germana spune ca iPhone va fi lansat in Europa pe 1 Noiembrie</b>Zvonurile cu privire la lansarea iPhone in Europa se raspandesc din ce in ce mai mult astazi cu vestea ca T-Mobile va distribui iPhone in Germania de la 1 Noiembrie din acest an. &nbsp; Informatiile, preluate dintr-un articol din ziarul german Rheinische...

Zvonurile cu privire la lansarea iPhone in Europa se raspandesc din ce in ce mai mult astazi cu vestea ca T-Mobile va distribui iPhone in Germania de la 1 Noiembrie din acest an.

Informatiile, preluate dintr-un articol din ziarul german Rheinische Post, coincid cu informatiile postate pe Pocket-lint mai devreme astazi care spun ca chestiunile legale aferente contractului, dintre avocatii Germani si cei din Anglia au dus la intarzierea anuntului.

Conform articolului, iPhone se va vinde la pretul de 450 euro (£300 sau $ 612, cu $13 mai scump decat oferta din SUA) si va fi distribuit exclusiv de T-Mobile in urma unui razboi al licitatiilor cu Vodafone, T-Mobile castigand in al 11-lea ceas. Totusi nu s-a facut nici o confirmare cu privire la zvonurile despre versiunea europeana a iPhone care ar putea incorpora tehnologia 3G.

Apple inca nu a confirmat o data pentru lansarea din Regatul Unit, a specificat doar faptul ca va fi lansat la sfarsitul anului in Europa.

Mai devreme astazi, zvonurile au sugerat ca se va face un anunt odata cu vanzarea a 1 milion de iPhone-uri.

Zvonul cu privire la faptul ca T-Mobile impreuna cu Vodafone vor pune mana pe iPhone a inceput de Vineri, cu un anunt pentru Luni 2 Iulie, care insa nu s-a materializat.

Citand surse germane, Guy Kewney de la Newswireless.net a raportat astazi ca pana acum afacerea a fost intarziata de problemele legale, isi citeaza sursele:

"Ce am auzit este ca s-a incheiat un contract in Germania, dar ca atunci cand avocatii Newbury de la Vodafone l-au vazut, au declarat ca ei nu semneaza un contract in baza legii germane, si a trebuit sa fie redactat din nou in baza legislatiei Regatului Unit."

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×