De la rusi vine vodka, prin SMS

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 1.698 ori
<b>De la rusi vine vodka, prin SMS</b>Incercand sa depisteze marcile contrafacute de vodka, un celebru magazin din Rusia, ce comercializeaza bauturi alcoolice va verifica originalitatea bauturilor prin intermediul unui cod inscriptionat pe eticheta. Clientii vor trebui sa trimita prin SMS...

Incercand sa depisteze marcile contrafacute de vodka, un celebru magazin din Rusia, ce comercializeaza bauturi alcoolice va verifica originalitatea bauturilor prin intermediul unui cod inscriptionat pe eticheta. Clientii vor trebui sa trimita prin SMS acest cod, pentru a fi verificat.

Dupa ce va trimite codul prin SMS, "utilizatorul" de spirtoase va primi un reply care va confirma (sau nu) originalitatea bauturii cumparate. Se pare ca aceasta masura a fost luata, din cauza faptului ca vodka contrafacuta era responsabila pentru 40.000 de decese anual, fiind inlocuita cu parfum, antigel sau chiar alcool pur. Probabil un studiu facut in Romania ar arata ca bautorii autohtoni consuma de asemenea astfel de "facaturi", iar o masura similara luata de autoritatile autohtone ar fi binevenita.

Din moment ce majoritatea concursurilor recente ne cer sa trimitem SMS-uri cu diverse coduri la numere speciale, de ce nu s-ar intampla la fel si in cazul determinarii originalitatii produselor? Compania ruseasca Rosspirtprom ar putea fi un exemplu pentru numeroase alte firme, care vor putea combate piraterie la orice nivel, fie ca vorbim despre haine, bauturi sau obiecte electrocasnice contrafacute.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×