Pressy, un buton fizic În plus pe telefonul tău, sub formă de accesoriu atașabil

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.538 ori
<b>Pressy, un buton fizic În plus pe telefonul tău, sub formă de accesoriu atașabil</b>Iată că pe Kickstarter găsim o nouă inițiativa interesantă legată de telefoanele mobile, de această dată un accesoriu la care nu ne-am și gândit. E vorba despre Pressy, care probabil că va ajunge un produs real, de vreme ce a atins deja de 6...

Iată că pe Kickstarter găsim o nouă inițiativa interesantă legată de telefoanele mobile, de această dată un accesoriu la care nu ne-am și gândit. E vorba despre Pressy, care probabil că va ajunge un produs real, de vreme ce a atins deja de 6 ori suma propusă pentru a pune proiectul în mișcare.

Pressy este un buton fizic în plus pe care îl adăugați la terminalul vostru, introducând un accesoriu special în jackul audio. Acest accesoriu va aduce un buton în plus și va permite să realizați diferite activități sau să asociați diferite funcții acestui buton. Totul se face foarte simplu și intuitiv. Pressy vine cu câteva activități predefinite imediat după instalarea să. Acestea includ un click scurt pentru a aprinde lanterna telefonului, un click lung pentru a trece în mod silențios sau a ieși din acesta și un dublu click pentru a face o fotografie.

Pressy

Pressy are și o aplicație gratuită asociată, pe care o descărcați din Play Store, iar lista uriașă de funcții ce pot fi asociate butonului poate fi văzută mai jos. Puteți înregistra o convorbire telefonică, aprinde lanterna, să închideți toate aplicațiile cu un click și multe altele. Puteți dona  până la 15 dolari pentru a susține proiectul și de la 15 dolari în sus pentru a obține accesoriul, chiar și într-o variantă aurită.

Pressy

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×