Prețul lui OnePlus One scade cu 50$ în timpul vânzărilor flash din perioada 1-7 iunie

1.088 ori
<b>Prețul lui OnePlus One scade cu 50$ în timpul vânzărilor flash din perioada 1-7 iunie</b>Cum era de așteptat, astăzi 1 iunie, compania chineză OnePlus a avut un anunț special de făcut, și anume acela că prețul smartphone-ului One va scădea cu 50$ &icirc;n timpul v&acirc;nzărilor de tip flash. Astfel, modelul de 16 GB va costa doar...

Cum era de așteptat, astăzi 1 iunie, compania chineză OnePlus a avut un anunț special de făcut, și anume acela că prețul smartphone-ului One va scădea cu 50$ în timpul vânzărilor de tip flash. Astfel, modelul de 16 GB va costa doar 249$, în timp ce versiunea Standstone Black va primi un preț de 299$.

Aflăm că aceste vânzări de tip flash se vor organiza zilnic la o oră stabilită de către producător inițial. Pentru a putea intra în posesia unui smartphone OnePlus One, tot ce avem de făcut este să plasăm o comandă pe oneplus.net.

Totuși, ni se dezvăluie că inițiativa OnePlus este momentan doar la stadiu de experiment ce se va desfășura momentan în perioada 1-7 iunie. Prima vânzare flash a avut loc astăzi la ora 15:00 (ora României), urmând ca mâine să înceapă a 2-a sesiune de la ora 2:00 dimineața (ora României). Puteți accesa site-ul celor de la OnePlus de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×