Prețul lui OnePlus One scade cu 50$ în timpul vânzărilor flash din perioada 1-7 iunie

1.105 ori
<b>Prețul lui OnePlus One scade cu 50$ în timpul vânzărilor flash din perioada 1-7 iunie</b>Cum era de așteptat, astăzi 1 iunie, compania chineză OnePlus a avut un anunț special de făcut, și anume acela că prețul smartphone-ului One va scădea cu 50$ &icirc;n timpul v&acirc;nzărilor de tip flash. Astfel, modelul de 16 GB va costa doar...

Cum era de așteptat, astăzi 1 iunie, compania chineză OnePlus a avut un anunț special de făcut, și anume acela că prețul smartphone-ului One va scădea cu 50$ în timpul vânzărilor de tip flash. Astfel, modelul de 16 GB va costa doar 249$, în timp ce versiunea Standstone Black va primi un preț de 299$.

Aflăm că aceste vânzări de tip flash se vor organiza zilnic la o oră stabilită de către producător inițial. Pentru a putea intra în posesia unui smartphone OnePlus One, tot ce avem de făcut este să plasăm o comandă pe oneplus.net.

Totuși, ni se dezvăluie că inițiativa OnePlus este momentan doar la stadiu de experiment ce se va desfășura momentan în perioada 1-7 iunie. Prima vânzare flash a avut loc astăzi la ora 15:00 (ora României), urmând ca mâine să înceapă a 2-a sesiune de la ora 2:00 dimineața (ora României). Puteți accesa site-ul celor de la OnePlus de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×