Prețul lui OnePlus One scade cu 50$ în timpul vânzărilor flash din perioada 1-7 iunie

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 926 ori
<b>Prețul lui OnePlus One scade cu 50$ în timpul vânzărilor flash din perioada 1-7 iunie</b>Cum era de așteptat, astăzi 1 iunie, compania chineză OnePlus a avut un anunț special de făcut, și anume acela că prețul smartphone-ului One va scădea cu 50$ &icirc;n timpul v&acirc;nzărilor de tip flash. Astfel, modelul de 16 GB va costa doar...

Cum era de așteptat, astăzi 1 iunie, compania chineză OnePlus a avut un anunț special de făcut, și anume acela că prețul smartphone-ului One va scădea cu 50$ în timpul vânzărilor de tip flash. Astfel, modelul de 16 GB va costa doar 249$, în timp ce versiunea Standstone Black va primi un preț de 299$.

Aflăm că aceste vânzări de tip flash se vor organiza zilnic la o oră stabilită de către producător inițial. Pentru a putea intra în posesia unui smartphone OnePlus One, tot ce avem de făcut este să plasăm o comandă pe oneplus.net.

Totuși, ni se dezvăluie că inițiativa OnePlus este momentan doar la stadiu de experiment ce se va desfășura momentan în perioada 1-7 iunie. Prima vânzare flash a avut loc astăzi la ora 15:00 (ora României), urmând ca mâine să înceapă a 2-a sesiune de la ora 2:00 dimineața (ora României). Puteți accesa site-ul celor de la OnePlus de aici.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×