Prețuri Samsung Galaxy S III dezvăluite de operatori britanici, foarte rezonabile!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.123 ori
<b>Prețuri Samsung Galaxy S III dezvăluite de operatori britanici, foarte rezonabile!</b>Cine ar fi zis că Samsung Galaxy S III va debuta cu o serie de prețuri rezonabile? Cel puțin în Marea Britanie o va face, dacă ne luăm după câțiva operatori locali. Să sperăm că și la noi prețurile vor fi accesibile, deși dacă mă puneți...

Cine ar fi zis că Samsung Galaxy S III va debuta cu o serie de prețuri rezonabile? Cel puțin în Marea Britanie o va face, dacă ne luăm după câțiva operatori locali. Să sperăm că și la noi prețurile vor fi accesibile, deși dacă mă puneți să fac o predicție, aș zice că noul terminal va fi în jur de 2.600 - 2.700 de lei la retaileri și 199 sau 299 euro la operatori cu abonament pe 2 ani.

Revenind în Marea Britanie, aflați că Vodafone UK va pune în vânzare noul Galaxy S pe 30 mai și va oferi în exclusivitate o variantă de 32 GB a noului terminal. Restul Europei primește telefonul pe 29 mai. Phones 4u, un mare retailer britanic va primi noul Galaxy S tot pe 30 mai și va oferi o serie de accesorii premium cu telefonul, pentru o sumă totală de 50 de lire sterline. Alt operator britanic, Three UK a afirmat că e gata să ofere Samsung Galaxy S III gratis cu abonament de 34 de lire pe lună, o ofertă incredibilă.

în plus, ei pun la bătaie și un Samsung Smart TV în cadrul unui concurs pentru cei care cumpără noul Galaxy S. Au început și precomenzile prin Phones 4U, care le oferă în rețelele Orange, O2 și Vodafone, prețurile ajungând de la gratis cu abonament pe 2 ani la 289 de lire sterline cu ofertă mai modestă de abonament. Samsung Galaxy S III vine în albastru și alb deocamdată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×