Preview al lui Motorola Aura, telefonul de lux cu display circular

2.859 ori
<b>Preview al lui Motorola Aura, telefonul de lux cu display circular</b>Disponibil pe eBay la pretul de peste 2000 de dolari, cu optiunea de livrare in toata lumea, Motorola Aura va fi handsetul ideal in mana unor fotomodele sau miliardari care au renuntat la Vertu. Iata ca a aparut si primul preview video al handsetului si...

Disponibil pe eBay la pretul de peste 2000 de dolari, cu optiunea de livrare in toata lumea, Motorola Aura va fi handsetul ideal in mana unor fotomodele sau miliardari care au renuntat la Vertu. Iata ca a aparut si primul preview video al handsetului si chiar daca nu intelegeti limba autorului sau, imaginile vorbesc de la sine:

Motorola Aura soseste cu o memorie interna de 2 GB, o camera de 2 megapixeli, USB 2.0 si suport pentru conectivitate quad-band 850/900/1800/1900 MHz. Totusi, nu il veti achizitiona pentru aceste functii, ci mai degraba pentru superbul sau display circular, texturile inscriptionate pe carcasa sa metalizata si lentila din cristal de safir de 62 de carate.

Handsetul dispune de mecanisme fabricate in Elvetia, un strat protector din otel inoxidabil, peste 700 de componente individuale si suporta tehnologia CrystalTalk, care anuleaza zgomotul de fond si ofera o calitate deosebita a convorbirilor. Aura soseste si cu un music player si suport email, iar bateria sa rezista la 7.3 ore de convorbiri.

Sursa: YouTube.com

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×