Preview video al telefonului T-Mobile Shadow

1.969 ori
<b>Preview video al telefonului T-Mobile Shadow</b>Probabil cunoasteti acest terminal sub numele de HTC Juno, dar iata ca acum avem de-a face cu telefonul sub numele de T-Mobile Shadow si il putem admira in cadrul unei prezentari video, dand click pe imaginea urmatoare: T-Mobile Shadow, sau HTC Juno...

Probabil cunoasteti acest terminal sub numele de HTC Juno, dar iata ca acum avem de-a face cu telefonul sub numele de T-Mobile Shadow si il putem admira in cadrul unei prezentari video, dand click pe imaginea urmatoare:

T-Mobile Shadow, sau HTC Juno ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6.0 Standard si este un slider destul de atractiv, care include o camera de 2 megapixeli, suport WiFi si un mecanism circular de control in partea frontala. Shadow va fi disponibil incepand cu data de 31 Octombrie, la pretul de 149.99 dolari impreuna cu un abonament pe 2 ani. De mentionat este faptul ca terminalul va include un multimedia player performant, care va va permite sa ascultati muzica preferata si sa vizionati clipurile stocate in memoria sa interna.

Optiunea T-Mobile Adress Book va permite posesorilor unui Shadow sa importe cu usurinta contactele si informatiile asociate acestora din Yahoo, Gmail si Microsoft Outlook pe telefonul mobil folosing my.t-mobile.com. Utilizatorii noului handset vor putea trimite SMS-uri, MMS-uri, emailuri si initia apeluri extrem de usor datorita unei interfate simplificate, care se bazeaza pe un grup de 5 contacte favorite (Fave Five). Fiecare dintre aceste contacte va putea fi accesat cu o simpla apasare a unei taste. Pe cand si o lansare in Romania a acestui HTC "deghizat"?

Clip Video:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×