Prezentare huse iPhone 6S Plus Ringke de la Eastcom + Concurs: anti şoc, transparentă şi capace împotriva prafului

2.701 ori
<b>Prezentare huse iPhone 6S Plus Ringke de la Eastcom + Concurs: anti şoc, transparentă şi capace împotriva prafului</b>E momentul unei noi prezentări de huse şi deci momentul unui nou concurs! De această dată vă prezentăm 3 huse marca Ringke pentru iPhone 6S Plus, primite de la Eastcom.ro. Pe site-ul lor găsiţi multiple alte accesorii, huse, căşti şi baterii...

E momentul unei noi prezentări de huse şi deci momentul unui nou concurs! De această dată vă prezentăm 3 huse marca Ringke pentru iPhone 6S Plus, primite de la Eastcom.ro. Pe site-ul lor găsiţi multiple alte accesorii, huse, căşti şi baterii externe, dar şi husele pe care le punem la bătaie pentru Galaxy S6. Hai să vedem cum stăm cu accesoriile Ringke pentru iPhone 6S Plus!

1. Husa iPhone 6S Plus Ringke Armor Max Gunmetal

Acest accesoriu vine la pachet cu o folie protectoare pentru ecran şi are două porţiuni: una soft şi una hard. Cea soft se fixează uşor pe terminal şi are o textură similară cu cauciucul. În tandem cele două straturi protejează handsetul de lovituri, şocuri şi zgârieturi şi având în vedere muchia ridicată peste marginea handsetului şi ecranul e protejat.

Avem parte de protecţii pentru porturi, cu capace speciale anti praf şi protecţii pentru butoane, care rămân comod de apăsat. Husa Armor Max Gunmetal e uşor de ataşat, dar cam greu de scos de pe iPhone 6S Plus. Acest accesoriu are şi rol de disipare a calduriii terminalului şi e plăcut la atingere. Costă 75 de lei şi este un produs masculin, dur şi solid.

2. Husa iPhone 6S Plus Ringke Fusion Crystal View

Husa aceasta aduce la rândul său la pachet acel "Invisible Defender Screen", adică protecţie pentru ecran. Avem de-a face aici cu o husă transparenta uşoară şi subţire, care ne permite să vedem designul handsetului fără a-l acoperi. Este un accesoriu tineresc, din TPU moale pe margini şi cu un spate din policarbonat transparent. Fusion Crystal View e uşor de ataşat, are un pachet ECO şi vine cu capace speciale anti praf pentru porturi şi butoane.

Garanţia acoperă accesoriul pe 6 luni şi avem o protecţie specială anti zgârieturi şi protecţie în 4 puncte în spatele terminalului. Nu e chiar uşor de înlăturat acest model, dar are un preţ accesibil, de 49 de lei.

3. Husa iPhone 6S Plus Ringke Slim Crystal Transparent

Acest ultim tip de husa vine cu o abordare transparenta şi foarte slim. Avem iarăşi la pachet o protecţie pentru ecran şi accesoriul e fabricat din policarboant dur şi rezistent. Designul e minimalist şi transparent şi nu creşte aproape deloc grosimea handsetului. Este foarte comod şi uşor de ataşat şi de scos, din fericire. Accesul la butoane se face mai uşor decât la celelalte modele de mai sus, prin decupaje.

Un produs tineresc, cu preţ accesibil, de doar 39 de lei. El vine cu garanţie pe 6 luni, este produs în Coreea de Sud şi va permite să admiraţi iPhone 6S Plus din toate unghiurile prin porţiunile transparente.

Prezentare huse iPhone 6S Plus Ringke de la Eastcom + Concurs: anti şoc, transparentă şi capace împotriva prafului

Menţionăm, şi că East Com Trading este distribuitor de accesorii, încărcătoare, baterii externe şi căşti pentru magazine din România, inclusiv eMAG.ro sau Ilex de exemplu. Găsiţi la acest distribuitor şi căşti Beats şi accesorii Mpower. Şi acum hai să aflăm cum puteţi câştiga cele 3 huse!

Prezentare huse iPhone 6S Plus Ringke de la Eastcom + Concurs: anti şoc, transparentă şi capace împotriva prafului

Iată regulile concursului:

  1. Like la pagina de Facebook Eastcom.ro
  2. Vizitaţi site-ul Eastcom.ro
  3. Spuneţi 3 accesorii de la Eastcom.ro absolut necesare pentru un posesor de smartphone modern
  4. Dați share public acestui articol, pe contul personal de Facebook

Cele 4 capturi vor trebui trimise la adresa concurs@mobilissimo.ro, cu subiectul "Concurs huse iPhone 6S Plus Ring Eastcom.ro", plus numele vostru real, numărul de telefon şi adresa. Tragerea la sorți va avea loc ulterior, prin random.org. Multă baftă!

Prezentare video huse iPhone 6S Plus Ringke

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×