Prezentare video iPhone, cel putin amuzanta...

Autor:  | Publicat în:  Apple 940 ori
<b>Prezentare video iPhone, cel putin amuzanta...</b>Ed Baig si Jeff Graham de la USA Today au facut propriul lor review video pentru celebrul iPhone. Rezultatul este destul de amuzant si il puteti viziona la capatul acestui articol. Cei doi au inceput cu o serie de glume si clisee, cu aluzie la sintagmele...

Ed Baig si Jeff Graham de la USA Today au facut propriul lor review video pentru celebrul iPhone. Rezultatul este destul de amuzant si il puteti viziona la capatul acestui articol.

Cei doi au inceput cu o serie de glume si clisee, cu aluzie la sintagmele intalnite in discursul lui Steve Jobs, dar si in reviewurile de pana acum ale terminalului. Dupa repetarea cuvantului "cool" de 10 ori, a inceput demonstrarea functiilor telefonului, facuta de o mana nu prea sigura. Trecand peste acest aspect am aflat ca iPhone include un ecran dotat cu sistem anti-reflexie si am vazut din nou "la lucru" display-ul touchscreen. Am vazut cum album artwork-urile corespunzatoare albumelor de muzica pot fi vizualizate cu ajutorul unui meniu 3D rotativ si ca se poate face zoom prin "ciupirea" touchscreenului.

Termenul "ciupire" nu este exagerat, iar zoomul va putea fi modificat prin fixarea degetului mare si a degetului aratator pe display si apropierea sau departea lor in functie de zoomul dorit. Browserul Safari va afisa paginile in modul full screen si daca utilizatorul doreste sa citeasca o anumita informatie sau sa vada o poza mai de aproape, el va folosi aceeasi functie de zoom mentionata anterior. Cei doi au facut referire si la persoanele care s-au instalat in fata magazinelor Apple si AT&T cu corturile, pregatiti pentru a cumpara primele unitati iPhone.

In cadrul aceluiasi clip s-a discutat despre functiile email ale terminalului de la Apple si am aflat ca se pot folosi cu usurinta conturi de mail Yahoo! Sau AOL, dar exista probleme cu mailurile corporate. Defectele nu au fost uitate, fiind mentionata evident reteaua lenta oferita de AT&T, in special in zonele cu acoperire slaba. In caz ca nu stiati iPhone nu suporta Flash, iar cei doi au fost uimiti sa afle ca YouTube functioneaza chiar si in lipsa aplicatiei. Totusi Flash este formatul de baza pentru video-urile de pe Internet, iar Apple ar trebui sa se foloseasca de el la un update al terminalului.

Intr-un final cei doi au cazut de acord asupra faptului ca iPhone merita cumparat, daca nu pentru performantele sale, macar pentru a ne lauda apropiatilor.

Recenzia iPhone promisa:

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×