Samsung lanseaza cel de-al treilea player T9

806 ori
<b>Samsung lanseaza cel de-al treilea player T9</b>De abia fusesera publicate reviewurile la Samsung T9B si iata ca modelul are un succesor, din aceeasi serie, pe numele sau T9+. Il puteti admira in imaginea de mai jos: T9+ este cea de-a treia versiune a popularului player T9, care se afla pe piata de mai...

De abia fusesera publicate reviewurile la Samsung T9B si iata ca modelul are un succesor, din aceeasi serie, pe numele sau T9+. Il puteti admira in imaginea de mai jos:

T9+ este cea de-a treia versiune a popularului player T9, care se afla pe piata de mai putin de un an. Practic avem de-a face cu un update mai degraba decat cu un produs total nou si schimbat. Imprumutand putin de la Zune, principalul feature al lui T9+ este posibilitatea de conectare cu diverse alte terminale si gadgeturi prin intermediul Bluetooth. Totusi, ca si Microsoft, Samsung nu a implementat feature-ul in forma pe care am fi dorit sa-l vedem: media sharing.

Totusi, veti aprecia faptul ca T9+ suporta jocuri in sesiuni multiplayer, folosind jocurile deja instalate, sau unul dintre cele care se vor lansa in curand pentru a creste profiturile companiei. Ciudat este ca, desi T9+ se va vinde ca un produs de sine-statator, utilizatorii care poseda un T9B ii vor putea face un update de software, astfel incat sa includa functii de multiplayer. Este posibil ca acesta sa fie doar un zvon, avand in vedere ca Samsung nu a facut nici o declaratie pe aceasta tema. Fara aceste aspecte, T9+  ramane identic cu T9B si va fi disponil in versiuni de 2, 4 si 8GB.

Nu cunoastem inca un pret oficial, dar banuim ca si acesta va fi “pastrat” de la modelul anterior.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×