Prieteni până la final: Steve Jobs a păstrat lângă patul morții o scrisoare a lui Bill Gates

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.444 ori
<b>Prieteni până la final: Steve Jobs a păstrat lângă patul morții o scrisoare a lui Bill Gates</b>în ciuda faptului că păreau dușmani, Steve Jobs și Bill Gates erau de fapt buni prieteni, iar competiția dintre companiile lor nu era văzută de către cei doi drept un motiv de dispreț. într-un interviu recent cu The Telegraph, Bill Gates a...

în ciuda faptului că păreau dușmani, Steve Jobs și Bill Gates erau de fapt buni prieteni, iar competiția dintre companiile lor nu era văzută de către cei doi drept un motiv de dispreț. într-un interviu recent cu The Telegraph, Bill Gates a dezvăluit că spre finalul vieții lui Jobs i-a scris acestuia o scrisoare, care a stat pe noptiera fostului CEO Apple până în ultimele sale momente.

Scrisoarea era una cu caracter personal și venea ca urmare a vizitei pe care Gates i-a făcut-o lui Jobs cu câteva luni înainte ca acesta din urmă să înceteze din viață. în cadrul vizitei, cei doi guru tech au stat de vorbă ore întregi, amintindu-și de tinerețe, de realizări profesionale și personale. Bill Gates nu a ezitat să-i reamintească lui Jobs că ar trebui să fie mândru de tot ce a realizat cu Apple, dar și de copiii săi. Toate acestea au fost menționate în scrisoare, care pare a-i fi plăcut lui Jobs, de vreme ce a păstrat-o pe noptieră. Se pare că după moartea lui Steve Jobs, soția acestuia l-ar fi sunat pe Bill Gates pentru a-l informa că fostul CEO Apple apreciase scrisoarea.

și asta în ciuda biografiei celebre a lui Jobs, care nu prea conturează clar prietenia din Steve și Bill. Nici presa sau blogurile nu au reușit să surprindă aspectele pozitive ale relației celor doi, axându-se mai mult pe șicane, declarații în contradictoriu și replici acide. Una dintre replicile răutăcioase a fost cea a lui Steve Jobs despre iTunes pentru Windows, comparat cu "un pahar de apă cu gheață pentru cineva din iad" in 2007. și cu toate acestea cei doi au rămas prieteni, în ciuda firii acide a lui Jobs. Vor fi oare capabili și alți CEO din ziua de azi să concureze și totuși să mențină același grad de prietenie? Vă imaginați o prietenie între Steve Ballmer și Tim Cook?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×