Prima imagine reala cu Sony Ericsson XPERIA X3 (Rachael)

1.376 ori
<b>Prima imagine reala cu Sony Ericsson XPERIA X3 (Rachael)</b>Dupa ce XPERIA X2 a devenit oficial cu cateva saptamani in urma, aflam ca va urma un model XPERIA X3, cunoscut si ca Rachael, acesta fiind scapat pe web de nenumarate ori, mai ales sub forma de concepte si lista de specificatii. Iata ca de aceasta data,...

Dupa ce XPERIA X2 a devenit oficial cu cateva saptamani in urma, aflam ca va urma un model XPERIA X3, cunoscut si ca Rachael, acesta fiind scapat pe web de nenumarate ori, mai ales sub forma de concepte si lista de specificatii. Iata ca de aceasta data, terminalul ni se dezvaluie in prima imagine live:

Vazusem la un moment dat si un clip video (il reproducem mai jos), care prezenta interfata lui X3 in actiune, iar prima oara cand am aflat ca aceasta varianta de XPERIA exista a fost cu 3 luni in urma. Desi imaginea de mai sus nu este printre cele mai clare sau detaliate, ea confirma oarecum faptul ca acest model Sony Ericsson exista si nu este doar un zvon.

Cunoscut si ca Rachael, acest terminal reprezinta o premiera, prin faptul ca este primul Sony Ericsson ce ruleaza Android OS si este dotat cu procesorul Qualcomm QSD8250 Snapdragon de 1 GHz. In plus, aflam ca X3 va suporta WiFi si HSDPA, integrand si un chipset GPS. In privinta display-ului, avem informatii ca  handsetul va incorpora un ecran capacitiv touch de 4 inchi, cu rezolutie de 852 x 480 pixeli, iar printre dotari se mai afla si o camera de 8 megapixeli cu autofocus.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×