În planul de a se concentra pe tehnologia 5G, Nokia decide să facă schimbări la nivel de conducere

1.316 ori
<b>În planul de a se concentra pe tehnologia 5G, Nokia decide să facă schimbări la nivel de conducere</b>Aflăm astăzi pe seama unui raport emis de către Reuters, faptul că Nokia a realizat în ultimele zile o serie de mutări la nivel de conducere, asta cu scopul de a se axa pe tehnologia 5G. Dacă vă întrebați cum anume ajută o schimbare a liderului

În ultimii ani cei de la Nokia și-au îndreptat focusul și către alte zone de pe piață, asta pe lângă segmentul Networks. Am văzut câteva experimente precum a fost cazul camerei VR numită Nokia OZO, dar și cum preluarea brandului francez de purtabile Withings nu a fost o mutare reușită, compania revenind pe mâna fondatorilor pe parcursul acestui an. Acum descoperim că finlandezii au un nou plan.

Cu scopul de a se concentra mai atent pe tehnologia 5G, Nokia realizează o alipire a grupului de rețele mobile cu cel de rețele fize ntr-o echipă cunoscută drept Access Networks. Prin această modalitate cei de la Nokia speră că vor putea exploata 5G-ul la potențialul maxim.

În vreme ce un președinte al acestui grup urmează a fi numit în perioada următoare, descoperim că se întâmplă și ceva schimbări la nivel de management. Astfel, actualul șef al diviziei Mobile Networks și anume Marc Rouanne va pleca din companie, fiind înlocuit de Tommi Uitto, expert în tehnologia radio ce se află în familia Nokia de 23 ani.

Aceste schimbări vin pe final de 2018, cu doar câteva luni înainte de startul testelor 5G mai extinse și înainte de debutul comercial al noului standard de conectivitate. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×