Prima recenzie a lui HTC Touch Pro 2

3.503 ori
<b>Prima recenzie a lui HTC Touch Pro 2</b>AreaMobile.de a publicat prima recenzie a lui HTC Touch Pro 2, terminal care i-a impresionat pe germani placut, atat prin designul elegant, cat si prin dotari si comportament in timpul testelor. Touch Pro 2 vine cu avantaje ca design elegant, un...

AreaMobile.de a publicat prima recenzie a lui HTC Touch Pro 2, terminal care i-a impresionat pe germani placut, atat prin designul elegant, cat si prin dotari si comportament in timpul testelor.

Touch Pro 2 vine cu avantaje ca design elegant, un touchscreen mare care raspunde perfect la comenzi, o viata imbunatatita a bateriei si celebra interfata TouchFlo 3D, acum intr-o noua versiune. Editorii AreaMobile.de firma ca noul terminal este foarte prietenos cu utilizatorul, in special datorita interfatei.

HTC Touch Pro2

La capitolul defecte, aflam ca handsetul este cu mult mai mare si mai greu decat predecesorul sau si se prezinta fara un jack audio de 3.5 mm, plus un mecanism glisant destul de sensibil. Pe final AreaMobile afirma ca bateria cu viata scurta a lui Touch Pro a fost inlocuita cu una mai buna pe noul model si ca terminalul este o alternativa excelenta pentru Nokia N97.

Via: [Wmpoweruser.com]

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×