LG Rumour 2 scos din cutie si analizat (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 1.316 ori
<b>LG Rumour 2 scos din cutie si analizat (Video)</b>Noah de la PhoneDog a facut o analiza detaliata noului handset LG Rumor 2, care a fost scos din cutie in fata publicului, dupa cum puteti vedea in clipul de mai jos: In cutia telefonului se afla o carcasa spate a terminalului, cu motiv floral (pentru ca...

Noah de la PhoneDog a facut o analiza detaliata noului handset LG Rumor 2, care a fost scos din cutie in fata publicului, dupa cum puteti vedea in clipul de mai jos:

In cutia telefonului se afla o carcasa spate a terminalului, cu motiv floral (pentru ca tot e martie), un adaptor pentru alimentator, alimentatorul si ghidul utilizatorului. Carcasa spate este usor de montat, iar handsetul incorporeaza un display QVGA destul de mic, o camera de 1.3 megapixeli si suport Bluetooth stereo.

De remarcat este tastatura sa glisanta QWERTY, care include un buton smiley si permite scrierea rapida a mesajelor sau mailurilor datorita spatierii reusite a butoanelor. Tasta shift se afla in partea superioara a tastaturii, iar telefonul are un corp din plastic si vine cu GPS si servicii email oferite de Sprint.

Via: [Dailymobile.se]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×