LG Rumour 2 scos din cutie si analizat (Video)

1.337 ori
<b>LG Rumour 2 scos din cutie si analizat (Video)</b>Noah de la PhoneDog a facut o analiza detaliata noului handset LG Rumor 2, care a fost scos din cutie in fata publicului, dupa cum puteti vedea in clipul de mai jos: In cutia telefonului se afla o carcasa spate a terminalului, cu motiv floral (pentru ca...

Noah de la PhoneDog a facut o analiza detaliata noului handset LG Rumor 2, care a fost scos din cutie in fata publicului, dupa cum puteti vedea in clipul de mai jos:

In cutia telefonului se afla o carcasa spate a terminalului, cu motiv floral (pentru ca tot e martie), un adaptor pentru alimentator, alimentatorul si ghidul utilizatorului. Carcasa spate este usor de montat, iar handsetul incorporeaza un display QVGA destul de mic, o camera de 1.3 megapixeli si suport Bluetooth stereo.

De remarcat este tastatura sa glisanta QWERTY, care include un buton smiley si permite scrierea rapida a mesajelor sau mailurilor datorita spatierii reusite a butoanelor. Tasta shift se afla in partea superioara a tastaturii, iar telefonul are un corp din plastic si vine cu GPS si servicii email oferite de Sprint.

Via: [Dailymobile.se]

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×