Primele aplicații și funcții software ale lui Google Glass detaliate la SXSW 2013 (Video)

959 ori
<b>Primele aplicații și funcții software ale lui Google Glass detaliate la SXSW 2013 (Video)</b>Google se număra printre participanții de la SXSW, eveniment tech care are loc în Texas și ocazie cu care gigantul motoarelor de căutare ne mai prezintă o privire asupra lui Project Glass. Se pare că ochelarii high tech vor avea și integrare...

Google se număra printre participanții de la SXSW, eveniment tech care are loc în Texas și ocazie cu care gigantul motoarelor de căutare ne mai prezintă o privire asupra lui Project Glass. Se pare că ochelarii high tech vor avea și integrare Evernote, Gmail și chiar New York Times.

​

Dezvoltatorii au avut deja ocazia să se joace cu API-uri special create pentru Project Glass și există deja numeroase aplicații în curs de dezvoltare. Spre exemplu, o aplicație New York Times va afișa un titlu de articol în interfața ochelarilor dacă solicitați accesul la știri, sau o imagine din aceeași sursă, dacă utilizatorul cere asta. Headsetul/perechea de ochelari vă va spune și la ce oră a fost postat articolul. Apoi avem și integrare Gmail, Google Now și chiar și aplicații de luat notițe.

Este în teste și un sistem de notificări care permite alertarea utilizatorului în caz de Breaking News. E interesant că, după cum vedem și în clipul de mai jos interacțiunea cu Google Glass are loc prin multe swipe-uri, deci mai este un device implicat, probabil un telefon. Vă reamintesc că un kit inițial Glass costă 1500 de dolari și se vinde doar pe liste speciale în SUA deocamdată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×