Apple se simte amenințată de investiția Samsung În Sharp

1.182 ori
<b>Apple se simte amenințată de investiția Samsung În Sharp</b>Dacă Apple avea la un moment dat o atitudine de genul "dacă Samsung nu ne vrea, apelăm la alții" când vine vorba de furnizarea de componente pentru iPhone și iPad, se pare că acum treaba e mai serioasă. Cum ar fi dacă Samsung ar investi serios...

Dacă Apple avea la un moment dat o atitudine de genul "dacă Samsung nu ne vrea, apelăm la alții" când vine vorba de furnizarea de componente pentru iPhone și iPad, se pare că acum treaba e mai serioasă. Cum ar fi dacă Samsung ar investi serios în ceilalți furnizori de componente pentru Apple, cum ar fi... să zicem Sharp?

E greu ca Apple să se laude cu independența față de Samsung, când acest gigant asiatic se tot extinde și acaparează și alte companii, unele cu tehnologii vitale pentru firma din Cupertino. Săptămâna trecută a venit oficială mutarea Samsung de a face o investiție strategia în Sharp. Conform firmei de analiza de piață Trefis, investiția este de 110 milioane de dolari și a fost făcută special cu scopul de a pune presiune pe Apple. Sharp furnizează panourile de display pentru unele device-uri Apple, din câte știu.

Se zvonește și că Sharp ar lucra îndeaproape cu Apple la noul său HDTV. Cât despre mutarea celor de la Samsung, analiștii de la Trefis considera că acțiunile celor de Sharp cumpărate de Samsung reprezintă un pas în față pentru creșterea segmentului smartphone. știm că Sharp are tehnologii revoluționare pentru panouri de display, care ar putea ajunge pe Galaxy S IV sau S V.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×